Menu Sluiten

Kokos-Tapiocapap uit Benin

Kokos-Tapiocapap uit Benin

Kokos-Tapiocapap uit Benin is een van de lievelingstoetjes van onze dochter! Tapioca is een zetmeelrijk ingrediënt, gemaakt van bewerkte en gedroogde cassavewortel. De kokosnoot en kokosmelk geven een tropisch tintje aan dit dessert.

Ingrediënten:

(De vetgedrukte ingrediënten zijn verkrijgbaar in de webshop.)

  • 100 g geraspte kokosnoot
  • 70 g tapioca
  • 800 ml kokosmelk
  • 100 g kristalsuiker

Instructies:

  1. Breng de kokosmelk aan de kook.
  2. Voeg de suiker en de geraspte kokosnoot toe.
  3. Voeg de tapioca toe en laat koken op gemiddeld vuur tijdens 15 minuten onder af en toe roeren.
  4. Giet in coupes en laat afkoelen.

Muzieksuggestie:

Probeer bij Kokos-Tapiocapap uit Benin eens muziek uit Benin! Bijvoorbeeld: GG Vickey met het album Chantre De La Négritude Et Sa Guitare Africaine.

Geplaatst inBenin, Ital Food

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging: *