Flan van Carobe met Papaya Jam

Flan van Carobe met Papaya Jam

Dit recept “Flan van Carobe met Papaya Jam” is onze eigen creatie. Door 3 exotische ingrediënten te gebruiken (carobe, papaya en passievrucht), krijgt dit recept een overheerlijke, frisse smaak.

Ingrediënten:

(De vetgedrukte ingrediënten zijn verkrijgbaar in de webshop.)

Voor 4 personen:

Instructies:

  1. Klop de eieren en de suiker.
  2. Voeg de ricotta, yoghurt en carobe poeder toe. Goed kloppen weer.
  3. Giet het mengsel in 4 ovenbakjes nadat je de ovenbakjes hebt ingevet met boter.
  4. Plaats ze in een voorverwarmde oven (180C) en laat circa 35 minuten bakken.
  5. Laat de flans afkoelen op een rooster en plaats daarna de bakjes in de koelkast. Als je de flans vroeg in de middag maakt kan je ze ’s avonds serveren.
  6. Haal de flans voorzichtig uit de bakjes en smeer er papaya jam op.
  7. Snijd de passievruchten open en haal het vruchtvlees eruit. Plaats het vruchtvlees naast de flans op een bord.
  8. Geniet ervan.

Eet smakelijk!

Muzieksuggestie:

Probeer bij Flan van Carobe met Papaya Jam eens muziek uit Angola! Bijvoorbeeld: Don Kikas met het album Regresso à Base.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging: *