Menu Sluiten

Chayote Ragout uit Madagascar

Chayote Ragout uit Madagascar

In dit gerecht: Chayote Ragout uit Madagascar worden chayotes gebruikt. Deze tropische vrucht wordt onrijp geplukt en gegeten en is groen en peervormig. Het vruchtvlees heeft een groenig-witte kleur en smaakt komkommerachtig. Je kan deze vrucht op de markt of in toko’s kopen.

Ingrediënten:

(De vetgedrukte ingrediënten zijn verkrijgbaar in de webshop.)

Voor 4 personen:

Instructies:

  1. Laat de chayotes 10 minuten in koud water weken en schil ze daarna.
  2. Laat ze 30 minuten koken in gezout water.
  3. Snijd ze in blokjes van circa 2 centimeter. Bewaar voor later.
  4. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Bewaar voor later. Pers de knoflook en gember samen.
  5. Laat de uien 3 minuten zachtjes bakken in een beetje olie.
  6. Voeg de gember en knoflook, de combavaschil, de voatsiperifery peper en de kurkuma toe.
  7. Snijd de tomaten in blokjes en doe ze bij de uien in de pan. Meng door elkaar.
  8. Laat het geheel nog 3 minuten bakken.
  9. Voeg de chayotes toe en 10 cl water. Goed roeren.
  10. Laat alles nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Eet smakelijk !

Muzieksuggestie:

Probeer bij Chayote Ragout uit Madagascar eens muziek uit Madagascar! Bijvoorbeeld: Kristel met het album TNM.

Geplaatst inItal Food, Madagascar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging: *