Pudding van Bakbananen

Bakbanaan pudding

Dit recept “Pudding van bakbananen” is onze eigen creatie. Door 3 exotische ingrediënten te gebruiken (carobe, bakbananen en vanillepoeder), krijgt dit recept een overheerlijke, frisse smaak.

Ingrediënten:

(De vetgedrukte ingrediënten zijn verkrijgbaar in de webshop.)

Voor 4 personen:

Instructies:

  1. Verwarm de kokosmelk in een pan.
  2. Snijd het brood in stukjes en laat het intrekken in de opgewarmde kokosmelk gedurende 5 minuten.
  3. Pel de bakbananen en snijd ze in stukjes.
  4. Doe het brood-kokosmelk mengsel in een blender met de bakbananen. Klop totdat het een glad mengsel is.
  5. Voeg de suiker, de vanillepoeder, de baobab poeder, en de 3 eieren toe. Klop weer goed.
  6. Vet 4 ovenschaaltjes in met boter.
  7. Giet het mengsel in de 4 ovenschaaltjes.
  8. Plaats ze in een voorverwarmde oven (180C) en laat circa 45 minuten bakken.
  9. Laat de flans afkoelen en serveer lauw of koud.

Eet smakelijk!

Muzieksuggestie:

Probeer bij Pudding met Bakbananen eens muziek uit Togo! Bijvoorbeeld: Vaudou Game met het album Kidayu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging: *